نمایندگی اشنایدر فعالیت خود را با هدف پشتیبانی و ارائه خدمات فنی مورد نیاز صنایع مختلف آغاز نموده و باعث افتخار است که در طول مدت فعالیت خود با بکارگیری کارشناسان مجرب و کارآزموده توانسته ایم در پیشرو اهداف صنایع کشور به خصوص صنایع پتروشیمی، فولاد، معادن، سیمان، ماشین سازی، پالایشگاه، نیروگاه و … سهم قابل توجهی داشته باشیم.
به عنوان مثال، در رلهها، ترموستاتها، تجهیزات حفاظتی و تجهیزات کنترل دما، بیمتال اشنایدر استفاده میشود.
خیر، بی متال اشنایدر معمولاً توقف موتور را مستقیماً انجام نمیدهد. بلکه وظیفه حفاظت از موتور و مدار در برابر اضافه بارها و جریانهای ناخواسته را دارد. بی متال به صورت سری به بوبین کنتاکتور وصل میشود.
بیمتال رلهای اشنایدر در برنامههای کاربردی مختلفی مانند ترموستاتها، رلهها و تجهیزات حفاظتی استفاده میشود.
رله بی متال معمولاً همراه با کنتاکتور در مدار حفاظت موتور قرار می گیرد. کنتاکتور وظیفه قطع و وصل مدار را به عهده دارد و بی متال از مدار در برابر اضافه ولتاژ محافظت می کند. بی متال اشنایدر روی کنتاکتور ها نصب می شود و با توجه به مدل کنتاکتور انواع مختلفی دارد.
بی متال ها را که با نام دیگر رله های حرارتی نیز می شناسند، بر اساس اختلاف موجود در بین ضریب انبساط طولی دو فلز استفاده شده فعالیت می کنند.
محصول کشور فرانسه افزودن به علاقه مندی اطلاعات بیشتر
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
بیمتال اشنایدر بطور کلی به لحاظ ظاهر و استاندارد های قدرت و کنترل فرق خاصی با بیمتال های دیگر در دنیا ندارند و آن چیزی که این رله های حفاظتی اشنایدر را از دیگر بیمتال ها تمیز میدهد بدون شک کیفیت بیمتال های اشنایدر است.
تنظیم بی متال (رله حرارتی) و شیوه تنظیم آن: همانطور که گفته شد دستگاههای الکتریکی را میتوان در مقابل خطرات و خطاهای احتمالی حفاظت کرد ??? ???????? ????? و یکی از راههای حفاظت موتورهای الکتریکی استفاده از رله حرارتی و رله مغناطیسی هست.
با توجه به اختلاف ضریب انبساطی دو فلز، هر دو فلز با یکدیگر به سمت فلز با ضریب انبساط حرارتی کمتر خم میشوند.
بی متال در صنایع برق به قطعه برقی که بهصورت سری در مدار قرار گرفته و از موتورها در تابلوهای برق بهخوبی محافظت میکنند.
وقتی که داریم از یک بی متال سه فاز در یک مدار تک فاز استفاده میکنیم، دو تا تیغه بیمتال را با هم دیگر سری میکنیم.
نکته بعد در ارتباط با وجود یک دکمه تغییر وضعیت دستی و اتوماتیک می باشد. این دکمه بر روی بیشتر بی متال اشنایدر های موجود در بازار تعبیه می شود. استفاده از این دکمه به این صورت است که در حالتی که بیمتال به صورت دستی می باشد، پس از این که بار اضافی تجمع پیدا کرد و مدار قطع شد، اپراتور باید اقدام به ریست کردن بیمتال نماید؛ اما اگر دستگاه بر روی حالت اتوماتیک قرار گرفته باشد، دیگر نیازی به اپراتور نخواهیم داشت و پس از مدت زمان مشخص شده ای بعد از این که بی متال فعالیت کرد، به صورت اتوماتیک از مدار خارج می شود و ریست می شود.